Mafra

Bådplejemidler skabt specielt til komplet pleje, rengøring og vedligeholdelse af din båd.

Læs mere om leverandøren her

Mafra Tortuga Brill Polish

DKK 299

1,00 kg

Vægt

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

MAFRA TORTUGA BRILL 1000 ml

LANGVARIG BESKYTTENDE POLISH TIL GLASFIBER OG PLEXIGLAS

Langvarig beskyttende polish til glasfiber og plexiglas. TORTUGA BRILL er en speciel polish med PTFE polymer, som bliver brugt i flyindustrien på grund af dens beskyttende egenskaber og modstand som gør den dobbelt så kraftig som normal polish. Essentiel efter behandling med TORTUGA GELL for at lukke evt. åbne porer i glasfiberen og for at give en glaslignende poleret effekt. TORTUGA BRILL bliver brugt på båd showrooms fordi den har så effektive polerende egenskaber. Får ikke plasticdele til at falme og indeholder ikke silikone.

INSTRUKTION FOR BRUG: Omrystes før brug, dyp en bomulds eller filt klud i TORTUGA BRILL og skrub let på den overflade som ønskes poleret. Lad det sidde på for at tørre og tør
af med en ren klud.

ADVARSLER:
Opbevares utilgængeligt for børn
Undgå øjenkontakt
Produkt uden mærkning i henhold til EU direktiv 77/728 og 81/9156. Fritaget fra RID og ADR.

Kim Petersen

Specialist i Mafra

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

MAFRA TORTUGA BRILL 1000 ml LANGVARIG BESKYTTENDE POLISH TIL GLASFIBER OG PLEXIGLAS Langvarig beskyttende polish til glasfiber og plexiglas. TORTUGA BRILL er en speciel polish med PTFE polymer, som bliver brugt i flyindustrien på grund af dens beskyttende egenskaber og modstand som gør den dobbelt så kraftig som normal polish. Essentiel efter behandling med TORTUGA GELL for at lukke evt. åbne porer i glasfiberen og for at give en glaslignende poleret effekt. TORTUGA BRILL bliver brugt på båd showrooms fordi den har så effektive polerende egenskaber. Får ikke plasticdele til at falme og indeholder ikke silikone. INSTRUKTION FOR BRUG: Omrystes før brug, dyp en bomulds eller filt klud i TORTUGA BRILL og skrub let på den overflade som ønskes poleret. Lad det sidde på for at tørre og tør af med en ren klud. ADVARSLER: Opbevares utilgængeligt for børn Undgå øjenkontakt Produkt uden mærkning i henhold til EU direktiv 77/728 og 81/9156. Fritaget fra RID og ADR.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket

Vægt 1.0 kg