RFD Seasava ISO 9650-1 redningsflåde – 10 Personer, Container

DKK 17.999

RFD SEASAVA ISO (4-12 PERSONER)

ISOLERET BUNDKONSTRUKTION FOR ØGET KOMFORT OG SIKKERHED
Seasava redningsflåderne er baseret på de SOLAS godkendte Survitec MK4 redningsflåder. Med en oppustelig, lukket tagkonstruktion er Seasava ISO redningsflåderne udviklet og velegnet til anvendelse på mindre fartøjer med begrænset dæksplads som eksempelvis fiskefartøjer og lystbåde.

Godkendt iht. den strikse ISO9650-1 standard for oppustelige redningsflåder gør RFD Seasava ISO redningsflåden til den mest robuste og slidstærke redningsflåde vi kan tilbyde fra vores program.

? Produceret af slidstærkt PU coated polyester
? Serviceinterval på 3 år, og derved reducerede serviceomkostninger. Fiskeflåder til Danske fartøjer er underlagt serviceinterval på 2 år.
? Produceret af korrosion- og rivefaste materialer
? High-volume vandballast lommer for at sikre maksimal stabilitet
? Simpel lukning af tagkonstruktion giver maksimal sikkerhed og beskyttelse
? Boarding rampe giver bedst mulig adgang til redningsflåden
? Indvendig livline giver personer i flåden mulighed for at sikre sig bedst muligt i høj sø
? Vacuum-pakket i container for størst mulig beskyttelse af redningsflåden
? Isoleret bundkonstruktion for øget komfort og sikkerhed
? Leveres med nødpakke til: <24, >24 timer eller SOLAS B pakke
? Orange, let synlig tagkonstruktion med refleks paneler til at sikre bedst mulig synlighed under redningsaktioner
? Grå eller sort container farve som option på specielbestilling

Kim Petersen

Specialist i RFD

+45 32 86 05 34 [email protected]

RFD SEASAVA ISO (4-12 PERSONER) ISOLERET BUNDKONSTRUKTION FOR ØGET KOMFORT OG SIKKERHED Seasava redningsflåderne er baseret på de SOLAS godkendte Survitec MK4 redningsflåder. Med en oppustelig, lukket tagkonstruktion er Seasava ISO redningsflåderne udviklet og velegnet til anvendelse på mindre fartøjer med begrænset dæksplads som eksempelvis fiskefartøjer og lystbåde. Godkendt iht. den strikse ISO9650-1 standard for oppustelige redningsflåder gør RFD Seasava ISO redningsflåden til den mest robuste og slidstærke redningsflåde vi kan tilbyde fra vores program. ? Produceret af slidstærkt PU coated polyester ? Serviceinterval på 3 år, og derved reducerede serviceomkostninger. Fiskeflåder til Danske fartøjer er underlagt serviceinterval på 2 år. ? Produceret af korrosion- og rivefaste materialer ? High-volume vandballast lommer for at sikre maksimal stabilitet ? Simpel lukning af tagkonstruktion giver maksimal sikkerhed og beskyttelse ? Boarding rampe giver bedst mulig adgang til redningsflåden ? Indvendig livline giver personer i flåden mulighed for at sikre sig bedst muligt i høj sø ? Vacuum-pakket i container for størst mulig beskyttelse af redningsflåden ? Isoleret bundkonstruktion for øget komfort og sikkerhed ? Leveres med nødpakke til: <24, >24 timer eller SOLAS B pakke ? Orange, let synlig tagkonstruktion med refleks paneler til at sikre bedst mulig synlighed under redningsaktioner ? Grå eller sort container farve som option på specielbestilling

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket