Zodiac

Førende global producent af RIB både og slæbejoller til erhvervs- og fritidssejlere. Læs mere om Zodiac RIB båd her

Læs mere om leverandøren her

Zodiac Cadet RIB Aluminium C-240

kr. 26.299

Kontakt sælger for at høre mere

6 HK

Motor max HK

42 kg

Motor max kg

298 kg

Last

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Fem størrelser: C-240 – C-270 – C-300- C-330 – C-360

Yderst rubuste slæbejoller som RIB udgave med aluminiumskrog og ponton i Strongan.

Det hvidlakerede aluminium skrog er forsynet med kraftig slæbeøje i stævnen.

Zodiac CADET’er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere.

Cadet modelserien med aluminiumskrog er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en stærk slæbejolle som kan tåle hård behandling af bunden når der skal løbes op på land. Meget stabil og går godt i søen.

Dørken i båden følger yderskroget og har en let V facon.

Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed

Velegnet til at hænge i bådens daviter eller på slæb efter båden.

Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro.

Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

 

Kim Petersen

Specialist i Zodiac

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Fem størrelser: C-240 - C-270 - C-300- C-330 - C-360 Yderst rubuste slæbejoller som RIB udgave med aluminiumskrog og ponton i Strongan. Det hvidlakerede aluminium skrog er forsynet med kraftig slæbeøje i stævnen. Zodiac CADET'er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere. Cadet modelserien med aluminiumskrog er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en stærk slæbejolle som kan tåle hård behandling af bunden når der skal løbes op på land. Meget stabil og går godt i søen. Dørken i båden følger yderskroget og har en let V facon. Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed Velegnet til at hænge i bådens daviter eller på slæb efter båden. Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro. Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.  

Generelt

Motor max HK 6 HK

Motor max kg 42 kg

Last 298 kg

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket