Mafra

Bådplejemidler skabt specielt til komplet pleje, rengøring og vedligeholdelse af din båd.

Læs mere om leverandøren her

Mafra Sharky rengøringsspray fendere

kr. 149,00

0,90 kg

Vægt

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

MAFRA – SHARKY 500 ml

SPRAY PLETFJERNER TIL PVC OG KUNSTLÆDER
“Speciel til fendere”

Produktet er skabt til at klare to typiske problemer på både: det fjerner hårdføre pletter på fendere og renser og bleger grundigt plastic flader og dele. SHARKY, har takket være den aktive formel, ingen problemer med at fjerne spor af maling, tjære og oliepletter. Formlen skader ikke fenderne fordi den bevarer elasticiteten på Pvc’en. SHARKY tilbyder forbløffende resultater på møbler på båden hvor normale rengøringsmidler ikke kan klare det. S

HARKY genføder den originale stand hos møblerne og fjerner det gullige skær forårsaget af solen og alder. Klistrer og fedter ikke.

INSTRUKTION FOR BRUG: spray SHARKY på en lille del af den flade, som ønskes rengjort. Tør af med en varm svamp, og rens med vand. Vi anbefaler at der benyttes MARLY produktet efterfølgende til at lukke evt. åbne porer. Husk at SHARKY anbefales til skidt som ikke er normalt, mens MACKY produktet anbefales til dagligt brug.

PRODUKTERNE BENYTTES AF PROFESSIONELLE SEJLSPORTS UDØVERE

ADVARSLER:
Kan irritere øjne
Opbevares utilgængeligt for børn.
Undgå øjenkontakt. Hvis det kommer i kontakt med øjnene, skyl med rigelige mængder vand
og kontakt lægehjælp.
Brug egnede handsker
Indeholder (EEC 89/542) <5% kationiske, ikke -ioniske overfladestoffer, NTA, fosfater. Mindre mængder: konserveringsmidler, parfume bionedbrydelighed > 90% (Artikel 2 and 4 nr. 136 af 26/04/1983).

.

Kim Petersen

Specialist i Mafra

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

MAFRA - SHARKY 500 ml SPRAY PLETFJERNER TIL PVC OG KUNSTLÆDER “Speciel til fendere” Produktet er skabt til at klare to typiske problemer på både: det fjerner hårdføre pletter på fendere og renser og bleger grundigt plastic flader og dele. SHARKY, har takket være den aktive formel, ingen problemer med at fjerne spor af maling, tjære og oliepletter. Formlen skader ikke fenderne fordi den bevarer elasticiteten på Pvc’en. SHARKY tilbyder forbløffende resultater på møbler på båden hvor normale rengøringsmidler ikke kan klare det. SHARKY genføder den originale stand hos møblerne og fjerner det gullige skær forårsaget af solen og alder. Klistrer og fedter ikke. INSTRUKTION FOR BRUG: spray SHARKY på en lille del af den flade, som ønskes rengjort. Tør af med en varm svamp, og rens med vand. Vi anbefaler at der benyttes MARLY produktet efterfølgende til at lukke evt. åbne porer. Husk at SHARKY anbefales til skidt som ikke er normalt, mens MACKY produktet anbefales til dagligt brug. PRODUKTERNE BENYTTES AF PROFESSIONELLE SEJLSPORTS UDØVERE ADVARSLER: Kan irritere øjne Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå øjenkontakt. Hvis det kommer i kontakt med øjnene, skyl med rigelige mængder vand og kontakt lægehjælp. Brug egnede handsker Indeholder (EEC 89/542) <5% kationiske, ikke -ioniske overfladestoffer, NTA, fosfater. Mindre mængder: konserveringsmidler, parfume bionedbrydelighed > 90% (Artikel 2 and 4 nr. 136 af 26/04/1983). .

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket

Vægt 0.9 kg