Skip to main content

1. Identificer lækagen

2. Udløs Leak Stop Gun

3. Lækage er nu tæt

Leak Stop Gun

Leak Stop Gun er et specielt værktøj, der bruges til hurtigt at tætne uforudsete lækager. På få sekunder forsegles lækagerne, og uønsket lækage af væsker i miljøet forhindres.

Vil du vide mere om produktet?

Kontakt Kristoffer på tlf. +45 32 86 05 23 eller skriv en mail til kf@unisafe.dk

Leak Stop Gun er enkelhedens kraft

Processen er lige så enkel, som den er sikker. Ved at betjene udløseren strømmer CO2 ind i en tætningsballon. Den kontrollerede tilførsel og frigivelse af CO2 gør det muligt for ballonen at tilpasse sig perfekt til lækagen og dermed tætne den.

Denne proces overvåges af to trykaflastningsventiler. Ved at åbne/lukke udløbsventilen og udløseren kan tætningsfladen på tætningskuglen optimeres.

Læs Leak Stop Guns manual her

Produktbeskrivelse

Front run
Securing the trigger lever
Dump valve with latch – submersible variant
Pressure relief valve
Locking rear barrel
Drainage screw – submersible variant
Rear Run
CO2 pressurized tank

Hvem er Leak Stop Gun?

Skader på miljøet forårsaget af uforudsete lækager er en tilbagevendende begivenhed over hele verden. Ulykker, sammenstød, materialetræthed og yderligere uheld fører ofte til ukontrolleret lækage af væsker i miljøet, hvilket normalt medfører økonomiske tab ud over miljørisici og ikke mindst negative overskrifter i medierne.

Stop Leak Gun’s mål er at stoppe sådanne lækager og i bedste fald forhindre en katastrofe i stedet for at skulle reparere de ødelæggende miljømæssige konsekvenser.

Til dette formål har Leak Stop Gun GmbH udviklet et specielt værktøj, der stopper lækager inden for få sekunder og derefter muliggør kontrolleret reparation.

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15