Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=KIqyLkdM-vg

Beredskab

Seriøse værktøjer til dem, der redder liv på havet

Uni-Safe tilbyder de bedste både, motorer og kvalitets redningsudstyr til politi, militær og kystvagter til de mest livsvigtige opgaver til vands.

Leak Stop Gun

På få sekunder forsegles lækager

Leak Stop Gun er et specielt værktøj, der bruges til hurtigt at tætne uforudsete lækager. På få sekunder forsegles lækagerne, og uønsket lækage af væsker i miljøet forhindres.
Læs om Leak Stop Gun

Zodiac Milpro

Zodiac Milpro Group motto er “For those who work on water”, og firmaet udvikler og innoverer nye bådplatforme og redskaber til at gøre livsvigtige missioner vellykkede.

Gennem årene har de udviklet mange produktserier, der passer til enhver opgaveprofil:

 • Flåde- og kommandooperationer
 • Kystvagt og told
 • Eftersøgning og redning
 • Echo turisme – krydstogter

Professionelt brug

Opgavetyperne for Zodiac Milpro’s militære og professionelle brugere bliver fortsat stadig mere udfordrende og komplekse.

Høj kvalitet

Derfor fortsætter vores leverandør Zodiac Milpro med at innovere og udvikle nye redskaber til at gøre disse missioner vellykkede.

NYHED: Oxemarine OXE300 Diesel påhængsmotor

Skabt til kunder, der kræver styrke og præcision

Virkelig kraftfuld nyhed fra Oxemarine

OXE300 er en højtydende dieselpåhængsmotor designet til at imødekomme de hårdeste krav fra erhverv og beredskab. Med 300 hestekræfter og 945 Nm drejningsmoment på propelakslen tilbyder denne motor enestående kraft og hastighed samtidig med, at dit samlede brændstofforbrug og driftsomkostninger reduceres.

Se mere om OXE300

Zodiac SRA-750

Stærkt beredskab på vandet

Denne bådtype blev skabt til specifikt at imødekomme behovet for professionelle brugere, da det er en sikker og robust båd med ekstraordinær god plads. 

 • Mulighed for at folde for- og bagsiden af sæderne giver ekstra dækplads.
 • Evnen til at installere ballistiske skjolde foran styrekonsollen og buen for at beskytte besætningen.
 • Skinne system i dørken med mulighed for individuel montering af sæder og udstyr

Når brugerne har mange ønsker

Den modulære opbygning af Zodiac SRA serien betyder, at det er muligt at vælge frit fra hylderne af udstyr og opbygning. Her er vores SRA 750 med indenbords motor et glimrende eksempel.

 • Robust letvægtsskrog med stor nyttelast
 • Hybrid ponton med D-formet ponton på siderne
 • Oppustelig normal ponton i stævnen
 • Indenbords let dieselmotor og water-jet
 • Et-punkt hejsetårn med udløserkrog samt fanglinekrog i stævnen
 • Solas godkendt som Fast Rescue Boat med bl.a. selvopretter system
 • Skinner i dørken for individuel placering af chok-absorberende sæder

Både, der bruges af militær i hele verden

Det ultimative kommandoværktøj

FC-serien er kendt over hele verden som den ypperligste Special Forces-båd og bruges verden over af flere elitesoldater og professionelle brugere end noget andet fartøj. FC-serien kombinerer avanceret design og teknologi med Zodiac Milpro’s berømte know-how indenfor produktion af oppustelige både.

Modstår stor belastning

Bådens skrogform med de ekstra speed-tubes er især vigtig, da den skal kunne modstå store påvirkninger, når den under maksimal belastning og under svære vejrforhold, skal få mandskabet frem til deres mål. FC kan, som en del andre Zodiac Milpro, både udsættes fra fly og helikoptere. FC-serien bliver kontinuerligt opdateret til sine stadigt skiftende roller, og her er Zodiac Milpro ™ den mest genkendelige militærbåd til specialstyrker og kommandoer.

zodiac milpro

Luft-transportabel

 • Luft- og helikopterparadrop
 • Heli Casting
 • Heli-casting med Stanag 3542 og IATA.
 • Et-punkt opblæsning via dykker flasker ned til 25 mtr vanddybde

Zodiac SRMN

Kan klare den maksimale G-kraft

SRMN (SEA RIB ™ Marine & Navy) -bådene er kendte verden over som de originale RIB’er: robuste, enkle og funktionelle.

Pontonen er af den kraftige neoprenhypalon type, som er meget modstandsdygtig og giver båden mulighed for at klare sig under ekstreme forhold. Pontonen er traditionelt pålimet glasfiberskroget og også forsynet med med Zodiac Milpro’s specielle sammenkoblingsventiler.

Fås som i størrelser på  5,00  –   5,50  –  6,00 meter længde.

Se SRMN modellerne

Zodiac SRR

Bedste forudsætninger

Zodiac Milpro’s SEA RIB ™ RESPONDERS ™ (SRR) er bygget til professionelle og militære enheder til de daglige missioner.

SRR-både kombinerer et forstærket GRP-skrog med aftagelig ponton, integrerede brændstoftanke og selvlænsende dæk samt indbygget stuveplads, alt sammen for at sikre operatørerne den maksimale pålidelighed og effektivitet under de fleste forhold.

Fås i størrelser fra 4,20 til 11 meter længde.

Se SRR modellerne

Zodiac SRA

Til alle slags missioner

Zodiac SRA-både er markedets førende, når det kommer til funktionalitet i aluminium. De bruges af hæren, brandvæsnet og livreddere.

Bådene har vist deres værd i ekstreme og skiftende vejrforhold. Det gælder alt fra vintervejr  i det baltiske hav til varmen i den arabiske golf. Det alsidige dæksporsystem muliggør utallige dækkonfigurationer med hurtig og nem omkonfiguration til forskellige missioner.

Fås i størrelser fra 6.10 m til 10 m længde

Se SRA modellerne

Zodiac Hurricane

Når verdens mest krævende brugere opfordres til at gennemføre de mest vanskelige missioner under de værst mulige forhold, vælger de Zodiac Hurricane.

Zodiac Hurricane™ har været den førende RIB-båd på markedet i mere end 30 år, når det gælder kvalitet, innovation og alsidighed.

Zodiac Hurricane ™ har været ledende i RIB-markedet i mere end 30 år inden for kvalitet, innovation og alsidig brug; tilbyder en række modulære og effektive platforme til mange missionsprofiler og brugere: Special Forces, Search and Rescue, Offshore-industri eller endda eksklusive Yacht-tender.

Se Zodiac Hurricane her

MACH2 patenteret skrog

Zodiac Hurricane MACH II (Military Air Channeled Hull II) blev designet for at tilbyde en fuldt alsidig båd til høje hastigheder. Det patenterede MACH-skrogdesign reducerer modstanden i vandet og forbedrer retningsbestemt stabilitet for øget hastighed, brændstoføkonomi og sikkerhed.

Zodiac Milpro
 • Mindre brændstof = mindre vægt = forbedret acceleration.
 • Reduceret pitching bevægelse = mere stabil arbejdsplatform og reduceret stød i uroligt vand.
 • Mindre krævet effekt for at opfylde hastighedskravene.
 • Reduceret modstand resulterer i mindre planingsbump og lettere at blive på planing i 17 20 knob området.

Nøglefærdige RIB både

Vi har udviklet forskellige “nøglefærdige” RIB’er baseret på historiske definitioner, der er specificeret i de sidste 30 års kontrakter. Nøglefærdige konfigurationer er standardiserede og foruddefinerede, konkurrencedygtige og hurtigere at bygge.

Skroget kan være fremstillet af aluminium eller glasfiber, med indenbords motor med propel eller jetdrev eller med påhængsmotorer. Pontonerne er aftagelige for enklere vedligeholdelse og reparation og fås som i konventionel rund form, D-form, hybrid ponton eller Durarib ™ – skumfyldt ponton.

Vores “nøglefærdige” løsninger er til rådighed i forskellige missionsspecifikke konfigurationer, der kan imødekomme de mest almindelige behov hos militære og professionelle brugere.

Shockwave – stødabsorberende sæder

SHOCKWAVE er et canadisk firma med en global tilstedeværelse, oprindeligt grundlagt i 1965. Firmaet designer og fremstiller stødabsorberende sæder til professionelle og militære brugere.  SHOCKWAVE er anerkendt som verdens førende producent af stødabsorberende maritime sæder, og er vores førstevalg af sæder, når der ønskes det bedste af det bedste.

Vi har leveret en række sæder til dels nybygninger, men også i forbindelse med opgradering af eksisterende RIBs. Billedet her viser en opbygning med to højde- og længde justerbare stole for fører og navigatør samt to rækker sæder for besætningen. Bemærk sidste sæderække er forsynet med såkaldt jump-sæde, hvor det bagerste sæde kan klappes op for at give mere dæksplads, når påkrævet.

SHOCKWAVE tilbyder en lang række af specielle sæder, her ses en meget kompakt udformet konstruktion, hvor de to passagersæder er monteret på agterkant af fører og navigatørsædet.

SHOCKWAVE er førende i udvikling af nye løsninger for optimering af besætningens sikkerhed og beskyttelse mod chok påvirkninger ved sejlads i hård sø. ICE console er således et komplet cockpit med styrekonsol, som står på støddæmpere. Fordelen ved konstruktionen er, at bådfører og navigatørens betjeningspaneler og kontakter bevæger sig i takt med sædet. 

Vort nyeste SHOCKWAVE sæde er model S5 som er En omkostningseffektiv løsning til vores åbne RIB’er. S5 installeres let med enkel robust konstruktion og minimale komponenter. Det absorberer bølgechok, og kan bidrage til at forhindre både kraftig og kumulativ skade.

AKA Marine

AKA Marine er altid garant for stabile, smidige og robuste oppustelige både, der er bygget af kraftigt materiale til at klare det hårdeste terræn.

Bådene er blandt de nyeste i Zodiac Nautic Group, der står bag klassiske brands som Bombard og Zodiac. De er bygget af professionelle til professionelle, såsom politi, kystvagter og militær

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15