Turboswing

Alle fra børn, teenagere og voksne kan lide at ride på bølgerne bag båden på et wakeboard, kneeboard, i en gummibåd, gummiring eller på vandski. Turboswing leverer den ultimative træk løsning.

Læs mere om leverandøren her

Turboswing (vandskitræk/bøjle)

kr. 5.999,00kr. 10.699,00

Ryd

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

> TurboSwing Konfigurator

> TurboSwing Installations guide

TurboSwing er en patenteret og ultimativt den bedste løsning for dem der vil have den optimale udnyttelse af båd og motor, samt den bedste ski oplevelse.

TurboSwing optimere udnyttelsen af motorkraft og sejlegenskaber, selv ved store belastninger, og kan anvendes af entusiaster der ønsker at trække flere vandskiløbere på samme tid.

Nem at montering direkte på motoren, bedre kontrol og større sikkerhed.

Optager ikke plads i båden og giver vandskiløberne den perfekte totaloplevelse.

 

Video gennemgang af Turbo Swing

Video på montering af Turbo Swing

HVORDAN VIRKER TURBOSWING?
Ved at bruge dit eksisterende motorbeslag, monteres TurboSwing ikke kun nemt, men det er sikret til det stærkeste punkt på din båd. Kombiner dette med en PREMIUM rustfri stålkonstruktion og en Delrin® selvsmørende glider, og du har den eneste enhed, der er klassificeret til sikkert at trække flere vandskiløbere eller tubes bag din båd.

PREMIUM ER EN UNDERVURDERING
Det er ikke nemt at trække flere tubes sikkert – det er derfor, vi bruger alt 316 rustfrit stål hardware og har omhyggeligt konstrueret TurboSwing monteringsbeslaget for maksimal styrke og pålidelighed. Faktisk har vi forsøgt at skabe et endnu bedre beslag, men har endnu ikke slået det eksisterende TurboSwing-design.

OPTIMALE TRÆK, HVER GANG
TurboSwing EZ Pulley™ reducerer ikke kun friktionen på bøjlen – den hjælper også med at forbedre bådens sejlegenskaber under bugsering! Ved at rulle langs den buede trækbøjle giver TurboSwing glideren mulighed for jævne sideovergange – uden at det rykker i linjen, som opleves med skipyloner og wakeboardtårne.

LET DIY INSTALLATION
TurboSwing installeres på mindre end en time, så du kan bruge mere tid ude på vandet. Ved at montere direkte på det eksisterende motorbeslag er det eneste, der skal til for at fuldføre TurboSwing-installationen, tilføjelsen af 2 stabiliserende bolte og at indsætte trækstangen – så nemt er det!

Kim Petersen

Specialist i Turboswing

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

TurboSwing er en patenteret og ultimativt den bedste løsning for dem der vil have den optimale udnyttelse af båd og motor, samt den bedste ski oplevelse. TurboSwing optimere udnyttelsen af motorkraft og sejlegenskaber, selv ved store belastninger, og kan anvendes af entusiaster der ønsker at trække flere vandskiløbere på samme tid. Nem at montering direkte på motoren, bedre kontrol og større sikkerhed. Optager ikke plads i båden og giver vandskiløberne den perfekte totaloplevelse.