Mcmurdo Fastfind 220 PLB (406 MHz)

En lille og ekstrem effektiv personlig nødsender, der kan sende nødsignaler overalt på jorden til det globale COSPAS/SARSAT Search and Rescue Satellite System.

Simpel en-knap-aktivering
Sender din GPS position til rette myndighed
(i Danmark typisk SOK)
406 MHz satellit transmission
121.5 MHz pejle signal
Kraftigt SOS-Flash funktion til nær-signalering
24+ timers sendetid

Fast Find er en Personal Location Beacon (PLB). Virker ganske enkelt overalt, også i områder rundt omkring i verden hvor der ellers er ringe eller ingen mulighed for kommunikation.

Den er lille og robust og har en kraftig 5W sendeeffekt og den kan sagtens være i en lomme og aktiveres blot ved trykke på en enkelt knap. Den sender direkte til globale 406 MHz Search and Rescue Satellite System – signalet indikerer at du er i nød og har brug for øjeblikkelig assistance. Der er ingen mellemvej – når den først er aktiveret bliver den ved med at sende dit nødsignal i mindst 24 timer.

Hvordan virker alarmeringen?
FastFind virker med det såkaldte COSPAS/SARSAT som er et internationalt globalt redningssystem.

Når du køber en FastFind indkoder vi den med dit skibs MMSI-nummer. (kan fås hos søfartsstyrelsen hvis du ikke har det i forvejen)
Hvis du aktiverer FastFind sender den signalet med GPS position via COSPAS/SARSAT til det dertilhørende Rescue Cordination Center, som i Danmark er SOK.
SOK varetager redningsaktionen, vha. helikopter, Lyngby Radio osv.
Når hjælpen er tæt på kan 121.5 MHz pejlesignalet (som også sendes fra FastFind) benyttes.
Hvis det er mørkt kan du tilmed vælge at aktiverer det indbyggede Flashlight, når du kan se andre fartøjer i nærheden.

Kim Petersen

Specialist i McMurdo

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

En lille og ekstrem effektiv personlig nødsender, der kan sende nødsignaler overalt på jorden til det globale COSPAS/SARSAT Search and Rescue Satellite System. Simpel en-knap-aktivering Sender din GPS position til rette myndighed (i Danmark typisk SOK) 406 MHz satellit transmission 121.5 MHz pejle signal Kraftigt SOS-Flash funktion til nær-signalering 24+ timers sendetid Fast Find er en Personal Location Beacon (PLB). Virker ganske enkelt overalt, også i områder rundt omkring i verden hvor der ellers er ringe eller ingen mulighed for kommunikation. Den er lille og robust og har en kraftig 5W sendeeffekt og den kan sagtens være i en lomme og aktiveres blot ved trykke på en enkelt knap. Den sender direkte til globale 406 MHz Search and Rescue Satellite System - signalet indikerer at du er i nød og har brug for øjeblikkelig assistance. Der er ingen mellemvej - når den først er aktiveret bliver den ved med at sende dit nødsignal i mindst 24 timer. Hvordan virker alarmeringen? FastFind virker med det såkaldte COSPAS/SARSAT som er et internationalt globalt redningssystem. Når du køber en FastFind indkoder vi den med dit skibs MMSI-nummer. (kan fås hos søfartsstyrelsen hvis du ikke har det i forvejen) Hvis du aktiverer FastFind sender den signalet med GPS position via COSPAS/SARSAT til det dertilhørende Rescue Cordination Center, som i Danmark er SOK. SOK varetager redningsaktionen, vha. helikopter, Lyngby Radio osv. Når hjælpen er tæt på kan 121.5 MHz pejlesignalet (som også sendes fra FastFind) benyttes. Hvis det er mørkt kan du tilmed vælge at aktiverer det indbyggede Flashlight, når du kan se andre fartøjer i nærheden.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket