RFD Seasava ISO 9650-1 Redningsflåde Container (4-12 Personer)

kr. 16.699,00kr. 22.899,00

Ryd

Mulighed for leasing-Denne model kan leases

Hør nærmere

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

RFD SEASAVA ISO (4-12 PERSONER)

ISOLERET BUNDKONSTRUKTION FOR ØGET KOMFORT OG SIKKERHED
Seasava redningsflåderne er baseret på de SOLAS godkendte Survitec MK4 redningsflåder. Med en oppustelig, lukket tagkonstruktion er Seasava ISO redningsflåderne udviklet og velegnet til anvendelse på mindre fartøjer med begrænset dæksplads som eksempelvis fiskefartøjer og lystbåde.

Godkendt iht. den strikse ISO9650-1 standard for oppustelige redningsflåder gør RFD Seasava ISO redningsflåden til den mest robuste og slidstærke redningsflåde vi kan tilbyde fra vores program.

Produceret af slidstærkt PU coated polyester
Serviceinterval på 3 år, og derved reducerede serviceomkostninger. Fiskeflåder til Danske fartøjer er underlagt serviceinterval på 2 år.
Produceret af korrosion- og rivefaste materialer
High-volume vandballast lommer for at sikre maksimal stabilitet
Simpel lukning af tagkonstruktion giver maksimal sikkerhed og beskyttelse
Boarding rampe giver bedst mulig adgang til redningsflåden
Indvendig livline giver personer i flåden mulighed for at sikre sig bedst muligt i høj sø
Vacuum-pakket i container for størst mulig beskyttelse af redningsflåden
Isoleret bundkonstruktion for øget komfort og sikkerhed
Leveres med nødpakke til: <24, >24 timer eller SOLAS B pakke
Orange, let synlig tagkonstruktion med refleks paneler til at sikre bedst mulig synlighed under redningsaktioner
Grå eller sort container farve som option på specielbestilling

Kristoffer Frimann

Specialist i RFD

+45 45 32 86 05 23 kf@unisafe.dk

RFD SEASAVA ISO (4-12 PERSONER) ISOLERET BUNDKONSTRUKTION FOR ØGET KOMFORT OG SIKKERHED Seasava redningsflåderne er baseret på de SOLAS godkendte Survitec MK4 redningsflåder. Med en oppustelig, lukket tagkonstruktion er Seasava ISO redningsflåderne udviklet og velegnet til anvendelse på mindre fartøjer med begrænset dæksplads som eksempelvis fiskefartøjer og lystbåde. Godkendt iht. den strikse ISO9650-1 standard for oppustelige redningsflåder gør RFD Seasava ISO redningsflåden til den mest robuste og slidstærke redningsflåde vi kan tilbyde fra vores program. Produceret af slidstærkt PU coated polyester Serviceinterval på 3 år, og derved reducerede serviceomkostninger. Fiskeflåder til Danske fartøjer er underlagt serviceinterval på 2 år. Produceret af korrosion- og rivefaste materialer High-volume vandballast lommer for at sikre maksimal stabilitet Simpel lukning af tagkonstruktion giver maksimal sikkerhed og beskyttelse Boarding rampe giver bedst mulig adgang til redningsflåden Indvendig livline giver personer i flåden mulighed for at sikre sig bedst muligt i høj sø Vacuum-pakket i container for størst mulig beskyttelse af redningsflåden Isoleret bundkonstruktion for øget komfort og sikkerhed Leveres med nødpakke til: <24, >24 timer eller SOLAS B pakke Orange, let synlig tagkonstruktion med refleks paneler til at sikre bedst mulig synlighed under redningsaktioner Grå eller sort container farve som option på specielbestilling

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket