Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Vivo 100

kr. 899,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

BUOYANCY CLASS
BUOYANCY CHAMBER
APPROVALS
Classic Logo
CE: PSA konform mit Richtlinie 89/686/EWG, baumuster- und typgeprüft.

100N oppustelig redningsvest til voksne, godkendt i henhold til ISO 12402-4, til padlere og roere. Letvægt og meget kort længde. Reflekterende striber på ryggen for øget sikkerhed i dårligt lys. Den foldede og pakkede VIVO 100 tilbyder endnu bedre mobilitet og giver ikke opdrift, når du ikke har brug for det.

Denne redningsvest aktiveres manuelt, så du kan udføre en eskimorulning eller lignende manøvrer med mindre hindring og kun trække udløserlinen, når det er nødvendigt.

DIN EN ISO 12402-4

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

BUOYANCY CLASS
BUOYANCY CHAMBER
APPROVALS
Classic Logo
CE: PSA konform mit Richtlinie 89/686/EWG, baumuster- und typgeprüft.
100N oppustelig redningsvest til voksne, godkendt i henhold til ISO 12402-4, til padlere og roere. Letvægt og meget kort længde. Reflekterende striber på ryggen for øget sikkerhed i dårligt lys. Den foldede og pakkede VIVO 100 tilbyder endnu bedre mobilitet og giver ikke opdrift, når du ikke har brug for det. Denne redningsvest aktiveres manuelt, så du kan udføre en eskimorulning eller lignende manøvrer med mindre hindring og kun trække udløserlinen, når det er nødvendigt. DIN EN ISO 12402-4

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket