Mafra

Bådplejemidler skabt specielt til komplet pleje, rengøring og vedligeholdelse af din båd.

Læs mere om leverandøren her

Mafra Dolphy rengøringsspray glasfiber

kr. 149,00

0,90 kg

Vægt

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

MAFRA – DOLPHY 900 ml

AKTIVT RENGØRINGSMIDDEL MED POLARLITE® TIL BÅDE

“Speciel til fjernelse af sorte striber” Koncentreret professionelt produkt med vegetabilsk baserede overflade designet til grundig rengøring af alle glasfiber flader og dele. Let at benytte, skyller DOLPHY ubesværet selv det mest genstridige snavs væk som sorte striber, fugleklatter, udstødningsgasser og solcreme.

Den balancerede formel med Polarlite®, den aktive ingrediens som beskytter mod UV stråler designet i Ma-Fra laboratorierne, forebygger forværring af gelcoat, polering og regerede glasfiber dele. DOLPHY efterlader ingen mærker, den skader ikke selvklæbende mærkater, dekorationer og efterlader intet spor på aluminium, gummi, træ og kunstlæder og så har den en behagelig duft.

INSTRUKTIONER VED BRUG: På meget snavsede overflader eller indgroet snavs, sprøjtes DOLPHY på overfladen som ønskes behandlet. Lad det sidde et par minutter og brug derefter en svamp til at tørre det væk. Skyl med vand efterfølgende. Til regelmæssig benyttelse skal 1 del DOLPHY fortyndes med 10 dele vand. Overfladen er nu ren. PRODUKTERNE BENYTTES AF PROFESSIONELLE SEJLSPORTS UDØVERE

ADVARSLER: Opbevares utilgængeligt for børn Undgå øjenkontakt. Indeholder (EEC 89/542) <5% ikke -ioniske overfladestoffer, NTA, fosfater. Mindre mængder: konserveringsmidler, parfume bionedbrydelighed > 90% (Artikel 2 and 4 nr. 136 af 26/04/1983.

Kim Petersen

Specialist i Mafra

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

MAFRA - DOLPHY 900 ml AKTIVT RENGØRINGSMIDDEL MED POLARLITE® TIL BÅDE “Speciel til fjernelse af sorte striber” Koncentreret professionelt produkt med vegetabilsk baserede overflade designet til grundig rengøring af alle glasfiber flader og dele. Let at benytte, skyller DOLPHY ubesværet selv det mest genstridige snavs væk som sorte striber, fugleklatter, udstødningsgasser? Og solcreme. Den balancerede formel med Polarlite®, den aktive ingrediens som beskytter mod UV stråler designet i Ma-Fra laboratorierne, forebygger forværring af gelcoat, polering og regerede glasfiber dele. DOLPHY efterlader ingen mærker, den skader ikke selvklæbende mærkater, dekorationer og efterlader intet spor på aluminium, gummi, træ og kunstlæder og så har den en behagelig duft. INSTRUKTIONER VED BRUG: På meget snavsede overflader eller indgroet snavs, sprøjtes DOLPHY på overfladen som ønskes behandlet. Lad det sidde et par minutter og brug derefter en svamp til at tørre det væk. Skyl med vand efterfølgende. Til regelmæssig benyttelse skal 1 del DOLPHY fortyndes med 10 dele vand. Overfladen er nu ren. PRODUKTERNE BENYTTES AF PROFESSIONELLE SEJLSPORTS UDØVERE ADVARSLER: Opbevares utilgængeligt for børn Undgå øjenkontakt. Indeholder (EEC 89/542) <5% ikke -ioniske overfladestoffer, NTA, fosfater. Mindre mængder: konserveringsmidler, parfume bionedbrydelighed > 90% (Artikel 2 and 4 nr. 136 af 26/04/1983.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket

Vægt 0.9 kg