Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR 9S – redningsvest – TERAPI KRAVE – L

kr. 995,00

0,20 kg

Vægt

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Opdriftsenhed til genoptræningsformål og vandterapi. Leveres i 3 størrelser: S – M – L / Halsomkreds fra 28 – 43 cm

Denne flydekrave tages på rundt om nakken og under kinderne. Den har volume nok til at stabilisere og holde en patient flydende i vandet.
Når en patient placeres i vandet med kraven monteret, sikrer det at patientens mund og næse holdes fri af vandet.

Flydekraven er fremstillet af en kraftig oppustelig opdriftsblære der beskyttes af et beskyttelsesbetræk i polyurethane.
Flydekraven pustes op ved hjælp af en mundventil, der også sikrer utilsigtet tab af luft under brug.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Opdriftsenhed til genoptræningsformål og vandterapi. Leveres i 3 størrelser: S – M – L / Halsomkreds fra 28 – 43 cm Denne flydekrave tages på rundt om nakken og under kinderne. Den har volume nok til at stabilisere og holde en patient flydende i vandet. Når en patient placeres i vandet med kraven monteret, sikrer det at patientens mund og næse holdes fri af vandet. Flydekraven er fremstillet af en kraftig oppustelig opdriftsblære der beskyttes af et beskyttelsesbetræk i polyurethane. Flydekraven pustes op ved hjælp af en mundventil, der også sikrer utilsigtet tab af luft under brug.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket

Vægt 0.2 kg