Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Free 100

kr. 1.199,00

Kontakt sælger for at høre mere

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

BUOYANCY CLASS
BUOYANCY CHAMBER
APPROVALS
Classic Logo
CE: PSA konform mit Richtlinie 89/686/EWG, baumuster- und typgeprüft.

Oppustelig redningsenhed til svømmere, stand-up-paddleboardere og alle vandsportsudøvere på og i vandet. Et sikkerhedsnet og polstret bund giver altid tryghed for akrobater – og det samme gælder for SECUMAR FREE 100 redningsvest til svømmere og andre, der ønsker at være sikre i vandet. Fri svømning i åbent vand kan ofte medføre pludselige problemer som kramper eller ugunstige strømme.

Men nu er der SECUMAR FREE 100 – den nyeste i 50 Newton opdriftsklassen – som ligner et lidt tykt bælte med en oppustelig blære pænt foldet ind i det, men tests har vist, at det knap nok hæmmer svømning. I nødstilfælde kan blæren nemt trækkes ud af lommen og placeres direkte over hovedet, CO2-cylinderne aktiveres derefter manuelt, hvilket oppuster redningsvesten og stabiliserer både redningsvesten og personen i nød.

Denne type redningsvest er allerede ekstremt populær på den anden side af Atlanten og er den mest anvendte i USA. Selvom 150N og 275N klassen er mere egnede til de fleste vandsportsaktiviteter, er SECUMAR FREE 100 et fantastisk backupsystem til lokal kystnær brug samt selvfølgelig til svømmere, stand-up paddleboardere eller surfere, da redningsvesten er indeholdt i livremmen, hvilket efterlader overkroppen helt fri.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

BUOYANCY CLASS
BUOYANCY CHAMBER
APPROVALS
Classic Logo
CE: PSA konform mit Richtlinie 89/686/EWG, baumuster- und typgeprüft.
Oppustelig redningsenhed til svømmere, stand-up-paddleboardere og alle vandsportsudøvere på og i vandet. Et sikkerhedsnet og polstret bund giver altid tryghed for akrobater – og det samme gælder for SECUMAR FREE 100 redningsvest til svømmere og andre, der ønsker at være sikre i vandet. Fri svømning i åbent vand kan ofte medføre pludselige problemer som kramper eller ugunstige strømme. Men nu er der SECUMAR FREE 100 – den nyeste i 50 Newton opdriftsklassen – som ligner et lidt tykt bælte med en oppustelig blære pænt foldet ind i det, men tests har vist, at det knap nok hæmmer svømning. I nødstilfælde kan blæren nemt trækkes ud af lommen og placeres direkte over hovedet, CO2-cylinderne aktiveres derefter manuelt, hvilket oppuster redningsvesten og stabiliserer både redningsvesten og personen i nød. Denne type redningsvest er allerede ekstremt populær på den anden side af Atlanten og er den mest anvendte i USA. Selvom 150N og 275N klassen er mere egnede til de fleste vandsportsaktiviteter, er SECUMAR FREE 100 et fantastisk backupsystem til lokal kystnær brug samt selvfølgelig til svømmere, stand-up paddleboardere eller surfere, da redningsvesten er indeholdt i livremmen, hvilket efterlader overkroppen helt fri.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket