Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Survival Duo Protect

kr. 3.499,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

SURVIVAL 275 DUO PROTECT er en offshore sejlerredningsvest. Den er ergonomisk udviklet med større bevægelsesfrihed for hoved og nakke. Det er det definitive designelement for enestående bærekomfort i denne nye SURVIVAL-model. Hemmeligheden ligger i den forformede skulderdel, som forbliver stabil og ikke belaster nakken.

Opdriftskammeret er formet i det højtydende WINGLET-design for bedre fribord og vendingsevne. Det er udstyret med et slidstærkt multilagsmateriale, kaldet Duo Protect-systemet. Dette giver en indre beskyttelse af opdriftskammeret mod mekanisk skade og tilbyder en højere modstandsdygtighed mod slid, selv under intensiv brug.

En integreret dækssikkerhedssele er udstyret med en tekstil D-ring for at reducere vægten og undgå ridser på dækket.

Det kortere snit, den polstrede rygsele samt frontspændet med kliklås bidrager alle til brugerens komfort. Men den går ikke på kompromis med sikkerheden – skridtstrop og sprayhood er standard. PLB og SOLAS-lys er valgfrit. Alle disse funktioner gør SURVIVAL 275 Duo Protect til den perfekte offshore sejlerredningsvest.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

SURVIVAL 275 DUO PROTECT er en offshore sejlerredningsvest. Den er ergonomisk udviklet med større bevægelsesfrihed for hoved og nakke. Det er det definitive designelement for enestående bærekomfort i denne nye SURVIVAL-model. Hemmeligheden ligger i den forformede skulderdel, som forbliver stabil og ikke belaster nakken. Opdriftskammeret er formet i det højtydende WINGLET-design for bedre fribord og vendingsevne. Det er udstyret med et slidstærkt multilagsmateriale, kaldet Duo Protect-systemet. Dette giver en indre beskyttelse af opdriftskammeret mod mekanisk skade og tilbyder en højere modstandsdygtighed mod slid, selv under intensiv brug. En integreret dækssikkerhedssele er udstyret med en tekstil D-ring for at reducere vægten og undgå ridser på dækket. Det kortere snit, den polstrede rygsele samt frontspændet med kliklås bidrager alle til brugerens komfort. Men den går ikke på kompromis med sikkerheden – skridtstrop og sprayhood er standard. PLB og SOLAS-lys er valgfrit. Alle disse funktioner gør SURVIVAL 275 Duo Protect til den perfekte offshore sejlerredningsvest.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket