Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR RESERVEPATRONER M/SKRUE GEVIND – 20 GRAM MED TABLETTER – SURVIVAL JUNIOR DUO PROTECT (FREM TIL PROD.ÅR 2015)

kr. 200,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

SECUMAR reservepatroner med skrue gevind leveres i sæt med 1 CO2-patron, 2 udløsertabletter og sikringssplitter hvis nødvendigt.

Patroner med skrue gevind anvendes i veste med udløsermekanisme af typen SECUMATIC 3001S, SECU 301S og SECU S31.

Hertil skal korrekt størrelse af CO2-patronen (i gram) anvendes.
Størrelse i gram afhænger af vestens opdriftkammer og opdriftsklasse.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

SECUMAR reservepatroner med skrue gevind leveres i sæt med 1 CO2-patron, 2 udløsertabletter og sikringssplitter hvis nødvendigt. Patroner med skrue gevind anvendes i veste med udløsermekanisme af typen SECUMATIC 3001S, SECU 301S og SECU S31. Hertil skal korrekt størrelse af CO2-patronen (i gram) anvendes. Størrelse i gram afhænger af vestens opdriftkammer og opdriftsklasse.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket