Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Scout

kr. 4.599,00

Kontakt sælger for at høre mere

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

275N high-end oppustelig redningsvest godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-2. Særlig høj lomme til radiomarkør. 3D svømmeblære. Integreret nødlys. Hurtigere og sikrere vending til rygposition. Mindre belastning på nakken via forformet skulderområde. Den nye SECUMAR SCOUT er meget mere end en ny redningsvest. Den er det centrale element i et komplet redningssystem, der tilbyder mulighed for markant forbedret bjærgning af en mand over bord.

Til dette kan den nye SCOUT inkorporere en PLB som en mulighed.

Takket være det nye HOVER-SYSTEM ligger redningsvesten tæt til kroppen og er behagelig at bære. Dette er muligt ved at fordele redningsvestens vægt ligeligt over skuldre, ryg og bryst, hvilket skaber bedre luftcirkulation og mindre varmeopbygning. SCOUT’s 3D svømmeblære har en tredje dimension i form af to store trekantede luftlommer, der giver et meget stærkere drejemoment til at rulle dig om på ryggen og overvinde luftlommerne og den tunge vægt af dårligt vejr tøj eller tørdragter.

En ekstra fordel ved disse luftlommer på SCOUT 3D er, at de kan bære en PLB meget højere op af vandet, hvilket markant forbedrer signalets pålidelighed.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

275N high-end oppustelig redningsvest godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-2. Særlig høj lomme til radiomarkør. 3D svømmeblære. Integreret nødlys. Hurtigere og sikrere vending til rygposition. Mindre belastning på nakken via forformet skulderområde. Den nye SECUMAR SCOUT er meget mere end en ny redningsvest. Den er det centrale element i et komplet redningssystem, der tilbyder mulighed for markant forbedret bjærgning af en mand over bord. Til dette kan den nye SCOUT inkorporere en PLB som en mulighed. Takket være det nye HOVER-SYSTEM ligger redningsvesten tæt til kroppen og er behagelig at bære. Dette er muligt ved at fordele redningsvestens vægt ligeligt over skuldre, ryg og bryst, hvilket skaber bedre luftcirkulation og mindre varmeopbygning. SCOUT's 3D svømmeblære har en tredje dimension i form af to store trekantede luftlommer, der giver et meget stærkere drejemoment til at rulle dig om på ryggen og overvinde luftlommerne og den tunge vægt af dårligt vejr tøj eller tørdragter. En ekstra fordel ved disse luftlommer på SCOUT 3D er, at de kan bære en PLB meget højere op af vandet, hvilket markant forbedrer signalets pålidelighed.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket