Zodiac

Førende global producent af RIB både og slæbejoller til erhvervs- og fritidssejlere. Læs mere om Zodiac RIB båd her

Læs mere om leverandøren her

Zodiac Cadet Aluminium C-270 ALU

kr. 13.299,00

Tilgængelig på restordre

8 HK

Motor max HK

42 kg

Motor max kg

450 kg

Last

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Tre størrelser: C270 – C310 – C350

Zodiac CADET’ Aluminium har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere. Cadet serien med aluminium dørk er vores model der er særlig velegnet for de sejlere som det meste af tiden har båden oppustet og kun sjældent har behov for at pakke den sammen. Kræver ilægning af dørkpladerne før oppustning, så er båden klar.

Zodiac CADET Aluminium har stor nyttelast og C-300 og C-350 modellen har en nyttelast på henholdsvis 600 kg og 650 kg. Den største model kan monteres med op til en 20 HK kraftig motor.

Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed.

Kompakt og let at stuve ombord. Dens progressive design giver forbedret stabilitet.

Yderst nem at pakke sammen og klargøre. Luften ud af båden, dørken ud og dernæst kan den pakkes ned i den praktiske paktaske, hvor også dørken kan ligge i. Pustes op med den effektive fodpumpe.

Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, gribe håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Agter yderliere et løftehåndtag på hver side af pontonen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj.

Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Alu modellen kommer med slidstærk aluminiums dørk, oppustelig køl samt trætofte.

Kim Petersen

Specialist i Zodiac

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Tre størrelser: C270 - C310 - C350 Zodiac CADET' Aluminium har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere. Cadet serien med aluminium dørk er vores model der er særlig velegnet for de sejlere som det meste af tiden har båden oppustet og kun sjældent har behov for at pakke den sammen. Kræver ilægning af dørkpladerne før oppustning, så er båden klar. Zodiac CADET Aluminium har stor nyttelast og C-300 og C-350 modellen har en nyttelast på henholdsvis 600 kg og 650 kg. Den største model kan monteres med op til en 20 HK kraftig motor. Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed. Kompakt og let at stuve ombord. Dens progressive design giver forbedret stabilitet. Yderst nem at pakke sammen og klargøre. Luften ud af båden, dørken ud og dernæst kan den pakkes ned i den praktiske paktaske, hvor også dørken kan ligge i. Pustes op med den effektive fodpumpe. Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, gribe håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Agter yderliere et løftehåndtag på hver side af pontonen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske. Alu modellen kommer med slidstærk aluminiums dørk, oppustelig køl samt trætofte.

Generelt

Motor max HK 8 HK

Motor max kg 42 kg

Last 450 kg

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket