Tilbud

Zodiac

Førende global producent af RIB både og slæbejoller til erhvervs- og fritidssejlere. Læs mere om Zodiac RIB båd her

Læs mere om leverandøren her

Zodiac Cadet RIB Aluminium C-300 DL

Original price was: kr. 38.499,00.Current price is: kr. 32.699,00.

Tilgængelig på restordre

15 HK

Motor max HK

56 kg

Motor max kg

463 kg

Last

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Fire størrelser: C-300 – C-330 – C-360 – C-390

Yderst rubuste slæbejoller som RIB udgave med aluminiumskrog og ponton i Strongan.

Denne DL model er forsynet en integreret stævnkasse og en regulær flad dørk i næsten fuld bredde.

Det hvidlakerede aluminium skrog er forsynet med kraftig slæbeøje i stævnen.

Zodiac CADET’er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere.

Cadet modelserien med aluminiumskrog er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en stærk slæbejolle som kan tåle hård behandling af bunden når der skal løbes op på land. Meget stabil og går godt i søen.

Dørken i båden følger yderskroget og har en let V facon.

Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed

Velegnet til at hænge i bådens daviter eller på slæb efter båden.

Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro.

Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Kim Petersen

Specialist i Zodiac

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Fire størrelser: C-300 - C-330 - C-360 - C-390 Yderst rubuste slæbejoller som RIB udgave med aluminiumskrog og ponton i Strongan. Denne DL model er forsynet en integreret stævnkasse og en regulær flad dørk i næsten fuld bredde. Det hvidlakerede aluminium skrog er forsynet med kraftig slæbeøje i stævnen. Zodiac CADET'er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere. Cadet modelserien med aluminiumskrog er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en stærk slæbejolle som kan tåle hård behandling af bunden når der skal løbes op på land. Meget stabil og går godt i søen. Dørken i båden følger yderskroget og har en let V facon. Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed Velegnet til at hænge i bådens daviter eller på slæb efter båden. Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro. Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Generelt

Motor max HK 15 HK

Motor max kg 56 kg

Last 463 kg

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket