Bombard

Bombard er med sine slæbejoller og RIB både designet til et stort udvalg af erhvervs- og fritidsaktiviteter. Bombard giver dig mest for pengene i gummibådsindustrien. Læs mere om Bombard her

Læs mere om leverandøren her

Bombard Explorer 420

kr. 63.299,00

Kontakt sælger for at høre mere

50 HK

Motor max HK

780 kg

Motor max kg

1.580 kg

Last

7

Personer Ombord

4,20 m

Længde

1,90 m

Bredde

165 kg

Vægt

Prøv vores konfigurator

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Fem størrelser: Explorer 420 – 500 – 550 – 600 – 700 – Leveres i Strongan og Hypalon ponton udgaver

Stærke og stabile RIB både med dybe V-skrog på op til 27 grader.

Med en Bombard Explorer RIB har du fundet den optimale båd til store oplevelser på vandet, i en stille vig, hvor du nyder det med dine venner, faktisk op til 16 i vore største modeller. Skal du bruge en robust dykkerbåd eller en båd til at komme sikkert ud til din ynglingsfiskeplads eller stå på vandski med vennerne, har du her den perfekte båd.

Der er i alt fem størrelser at vælge imellem og alle størrelserne kan levers med standard Strongan ponton eller mod en merpris også i det robuste og særlig UV bestandige materiale Hypalon som oftest foretrækkes af de professionelle brugere.

Bådene har indbygget stævnkasse og flere modeller (600 og 700) har indbygget brændstoftank og med det dybe V-skrog (mellem 19 og 27 grader alt efter størrelse) og pontoner med stor diameter har du fundet en stabil båd med gode sejlegenskaber også i sø.

Bombard Explorer leveres til valgfri opbygning med styrekonsol, sæder, agterbøjle mv.
På vort værksted opbygger vi bådene helt efter dine ønsker såsom hydraulisk styring, lanterner, VHF radio, GPS plotter, holder til dykkerflasker, vandskitræk mv.

Rekvirer meget gerne et samlet tilbud fra os.

Kim Petersen

Specialist i Bombard

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Fem størrelser: Explorer 420 - 500 - 550 - 600 - 700 - Leveres i Strongan og Hypalon ponton udgaver Stærke og stabile RIB både med dybe V-skrog på op til 27 grader. Med en Bombard Explorer RIB har du fundet den optimale båd til store oplevelser på vandet, i en stille vig, hvor du nyder det med dine venner, faktisk op til 16 i vore største modeller. Skal du bruge en robust dykkerbåd eller en båd til at komme sikkert ud til din ynglingsfiskeplads eller stå på vandski med vennerne, har du her den perfekte båd. Der er i alt fem størrelser at vælge imellem og alle størrelserne kan levers med standard Strongan ponton eller mod en merpris også i det robuste og særlig UV bestandige materiale Hypalon som oftest foretrækkes af de professionelle brugere. Bådene har indbygget stævnkasse og flere modeller (600 og 700) har indbygget brændstoftank og med det dybe V-skrog (mellem 19 og 27 grader alt efter størrelse) og pontoner med stor diameter har du fundet en stabil båd med gode sejlegenskaber også i sø. Bombard Explorer leveres til valgfri opbygning med styrekonsol, sæder, agterbøjle mv. På vort værksted opbygger vi bådene helt efter dine ønsker såsom hydraulisk styring, lanterner, VHF radio, GPS plotter, holder til dykkerflasker, vandskitræk mv. Rekvirer meget gerne et samlet tilbud fra os.

Generelt

Motor max HK 50 HK

Motor max kg 780 kg

Last 1580 kg

Personer Ombord 7

Dimensioner, udpakket

Længde 4.2 m

Bredde 1.9 m

Vægt 165 kg

Dimensioner, pakket

Længde 363 cm

Bredde 124 cm

Vægt 165 kg

Højde 69 cm