RFD DL (12-25 Personer)

kr. 0,00

Ryd

12-25

Personer Ombord

Mulighed for leasing-Denne model kan leases

Hør nærmere

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Fremstillet af den højeste kvalitet

RFD Surviva redningsflåde er fremstillet af den højeste kvalitet ved hjælp af korrosions- og slidbestandigt polyurethanbelagt tekstil, der sikrer maksimal holdbarhed og lang levetid. RFD Surviva-serien er godkendte til opbevaring i en række forskellige designede GRP-containere og giver kunderne enestående fleksibilitet, når det handler om at udnytter pladsen om bord.

RFD Surviva redningsflåde er certificeret til at opfylde alle større flagkrav og er godkendt til en maksimal opbevaringshøjde på op til 46 meter og understøttes desuden af et omfattende globalt servicestationsnetværk, der hjælper med at sikre, at din RFD Surviva redningsflåde altid lever op til krav, grundet servicering fra fuldt uddannede og godkendte serviceteknikere uanset hvor du befinder dig.

Kristoffer Frimann

Specialist i

+45 45 32 86 05 23 kf@unisafe.dk

Fremstillet af den højeste kvalitet RFD Surviva redningsflåde er fremstillet af den højeste kvalitet ved hjælp af korrosions- og slidbestandigt polyurethanbelagt tekstil, der sikrer maksimal holdbarhed og lang levetid. RFD Surviva-serien er godkendte til opbevaring i en række forskellige designede GRP-containere og giver kunderne enestående fleksibilitet, når det handler om at udnytter pladsen om bord. RFD Surviva redningsflåde er certificeret til at opfylde alle større flagkrav og er godkendt til en maksimal opbevaringshøjde på op til 46 meter og understøttes desuden af et omfattende globalt servicestationsnetværk, der hjælper med at sikre, at din RFD Surviva redningsflåde altid lever op til krav, grundet servicering fra fuldt uddannede og godkendte serviceteknikere uanset hvor du befinder dig.

Generelt

Personer Ombord 12-25

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket