Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR KÆNTRINGSSIKRING – KSK 40

kr. 1.350,00

Kontakt sælger for at høre mere

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

SECUMAR kæntringssikring til joller, for montering i toppen af masten. Leveres i 2 størrelser.

Kæntringssikring holder toppen af masten flydende på vandet, og gør øvelsen for at få jollen på ret køl igen enklere. Den sikrer at jollen ikke vender helt rundt.

Leveres i to størrelser

KSK 20 Vol. 20 l, 640 g, dimensioner pakket 38 x 11 cm

KSK 40  Vol. 40 l, 860 g, dimensioner pakket 50 x 11 cm

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

SECUMAR kæntringssikring til joller, for montering i toppen af masten. Kæntringssikring holder toppen af masten flydende på vandet, og gør øvelsen for at få jollen på ret køl igen enklere. Den sikrer at jollen ikke vender helt rundt. KSK 20 Vol. 20 l, 640 g, dimensioner pakket 38 x 11 cm KSK 40 Vol. 40 l, 860 g, dimensioner pakket 50 x 11 cm

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket