Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Ultra AX 170 Harness

kr. 1.499,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

170N oppustelig redningsvest godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. En af de fladeste og mest komfortable redningsveste på markedet. Designet omkring RNLI’s “Useless Unless Worn” kampagne, denne 170N ekstra flade og smarte design er let at bære med sin “rigtige” klik-frontspænde og leveres fuldt udstyret med bajonetbeslaget gasflaske, inspektionsvindue, nakkefleece og skridtstrop.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

170N oppustelig redningsvest godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. En af de fladeste og mest komfortable redningsveste på markedet. Designet omkring RNLI's "Useless Unless Worn" kampagne, denne 170N ekstra flade og smarte design er let at bære med sin "rigtige" klik-frontspænde og leveres fuldt udstyret med bajonetbeslaget gasflaske, inspektionsvindue, nakkefleece og skridtstrop.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket