Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Survival 275

kr. 3.199,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

220N eller 275N sejlerredningsvest med integreret tekstil dækssikkerhedssele, godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. Fås i to farver. Ergonomisk forformet skulderområde for øget komfort. Velegnet til længere tids brug. Maksimal opdrift for 220N eller 275N klassen. Kortere snit for SURVIVAL-serien. Hurtigere vending med den nye SURVIVAL blæreteknologi. Designet til at kunne rumme PLB’er eller SART’er.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

220N eller 275N sejlerredningsvest med integreret tekstil dækssikkerhedssele, godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. Fås i to farver. Ergonomisk forformet skulderområde for øget komfort. Velegnet til længere tids brug. Maksimal opdrift for 220N eller 275N klassen. Kortere snit for SURVIVAL-serien. Hurtigere vending med den nye SURVIVAL blæreteknologi. Designet til at kunne rumme PLB'er eller SART'er.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket