Mafra

Bådplejemidler skabt specielt til komplet pleje, rengøring og vedligeholdelse af din båd.

Læs mere om leverandøren her

Mafra Sealy Efterbehandling gummibåde

kr. 149,00

0,90 kg

Vægt

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

MAFRA SEALY 500 ml.
AKTIVT RENGØRINGSMIDDEL MED POLARLITE® TIL BÅDE

Sealy er et koncentreret produkt, der bruges af fagfolk, der ikke kun giver en FLOT glans til båden og samtidig beskytter den mod ydre påvirkninger. Beskytter også imod tidlig aldring af materialet. Det beskyttende materiale, Sealy indeholder, efterlader båden en beskyttende virkning, således at fedt og snavs er mindre tilbøjelige til at lægge sig i materialet. Dette gør det lettere at rengøre båden i fremtiden.

Instruktioner:
Sprøjt Sealy over det område – fladen, man ønsker at behandle. Tør efter med en klud og efterlad et skinnede resultat.

ADVARSEL:
Meget brandfarligt. Irriterer huden. Gassen kan forårsage kvalme og svimmelhed. Undgå kontakt med øjne, skal benyttes beskyttelseshandsker. Når en ulykke sker, eller hvis utilpas, straks kontakte en læge og vis etiketten af dette produkt. Brug kun i godt ventilerede områder. Aerosol er under pres, og bør ikke udsættes for sollys, og må ikke udsættes for temperaturer over 50 C. Må ikke punkteres eller brandes. Brug ikke nær åben ild og undgå rygning. Eksplosive gasser er mulig i dårligt ventilerede rum. utilgængeligt for børn.

Kim Petersen

Specialist i Mafra

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

MAFRA SEALY 500 ml. AKTIVT RENGØRINGSMIDDEL MED POLARLITE® TIL BÅDE Sealy er et koncentreret produkt, der bruges af fagfolk, der ikke kun giver en FLOT glans til båden og samtidig beskytter den mod ydre påvirkninger. Beskytter også imod tidlig aldring af materialet. Det beskyttende materiale, Sealy indeholder, efterlader båden en beskyttende virkning, således at fedt og snavs er mindre tilbøjelige til at lægge sig i materialet. Dette gør det lettere at rengøre båden i fremtiden. Instruktioner: Sprøjt Sealy over det område - fladen, man ønsker at behandle. Tør efter med en klud og efterlad et skinnede resultat. ADVARSEL: Meget brandfarligt. Irriterer huden. Gassen kan forårsage kvalme og svimmelhed. Undgå kontakt med øjne, skal benyttes beskyttelseshandsker. Når en ulykke sker, eller hvis utilpas, straks kontakte en læge og vis etiketten af dette produkt. Brug kun i godt ventilerede områder. Aerosol er under pres, og bør ikke udsættes for sollys, og må ikke udsættes for temperaturer over 50 C. Må ikke punkteres eller brandes. Brug ikke nær åben ild og undgå rygning. Eksplosive gasser er mulig i dårligt ventilerede rum. utilgængeligt for børn.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket

Vægt 0.9 kg