ISO 9650-1 redningsflåde Paksæk – Lystsejlads (4-8 Personer)

kr. 14.599,00kr. 16.599,00

Ryd

4

Personer Ombord

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Kan leveres i fast container eller blød paksæk.

Kvalitet
Mariner ISO 9650-1 redningsflåderne er fremstillet til anvendelse i lystbåde, til sejlbåde og motorbåde. Redningsflåderne er godkendt iht. ISO 9650-1 og den perfekte løsning til dig som leder efter en redningsflåde af høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Flåderne er fremstillet af SURVITEC på deres fabrik i Italien, som har fremstillet redningsflåder siden 1977!

Garanti
Flåden kommer med 12 års garanti forudsat at den serviceres på en, af SURVITEC godkendt, servicestation minimum hver 3. år.
Mariner flåderne kan serviceres verden over på nogle af Survitec’s mere end 600 autoriserede servicestationer.

Fordele

  • Nem at håndtere og transportere og leveres i container eller paksæk
  • Store ballast lommer for øget stabilitet og komfort
  • Adgang til flåden fra begge sider via platform og stige
  • Let synlig tagkonstruktion med åbning i begge sider
  • Øget synlighed med refleksbånd på tagkonstruktionen
  • Vandopsamlingssystem integreret i tagkonstruktionen
  • Inspektionsluge/åbning i tagkonstruktionen
  • Orange ponton sikrer øget synlighed
  • Serviceinterval hvert 3. år og første service 4 år fra produktionsdato
  • Tillægsudstyr som stativ, gjorde for montering og hydrostatisk udløser kan tilbydes som option

Kim Petersen

Specialist i

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Kan leveres i fast container eller blød paksæk. Mariner ISO 9650-1 redningsflåderne er fremstillet til anvendelse i lystbåde, til sejlbåde og motorbåde. Redningsflåderne er godkendt iht. ISO 9650-1 og den perfekte løsning til dig som leder efter en redningsflåde af høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Flåderne er fremstillet af SURVITEC på deres fabrik i Italien, som har fremstillet redningsflåder siden 1977! Flåden kommer med 12 års garanti forudsat at den serviceres på en, af SURVITEC godkendt, servicestation minimum hver 3. år. Mariner flåderne kan serviceres verden over på nogle af Survitec's mere end 600 autoriserede servicestationer.  Nem at håndtere og transportere og leveres i container eller paksæk  Store ballast lommer for øget stabilitet og komfort  Adgang til flåden fra begge sider via platform og stige  Let synlig tagkonstruktion med åbning i begge sider  Øget synlighed med refleksbånd på tagkonstruktionen  Vandopsamlingssystem integreret i tagkonstruktionen  Inspektionsluge/åbning i tagkonstruktionen  Orange ponton sikrer øget synlighed  Serviceinterval hvert 3. år og første service 4 år fra produktionsdato  Tillægsudstyr som stativ, gjorde for montering og hydrostatisk udløser kan tilbydes som option

Generelt

Personer Ombord 4

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket