Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest Secufit

kr. 1.799,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

150N SECUFIT redningsvesten trækkes simpelthen over hovedet og er kort skåret, så den sidder direkte på brystet og dermed ikke hæmmer nogen kropsbevægelser. Dette gør den også til det rigtige valg for lystfiskere, da den giver masser af plads til kast og ikke er i vejen, når man leger med og lander en fisk. SECUFIT’s yderbetræk har en ergonomisk forformet form, så det næsten ikke rører ved nakken. Overordnet set er den så godt polstret med softshell-materiale, at den kan bæres meget komfortabelt. Rygstroppen kan nemt justeres til den individuelle kropsstørrelse. Yderbetrækkets lynlås har en forudbestemt brudlinje. Når udløsningsmekanismen kommer i kontakt med vand, springer den ekstremt hurtigt op.

Derudover er SECUFIT’s beskyttelsesovertræk udstyret med reflekterende striber for bedre synlighed i svagt lys, hvilket giver endnu en sikkerhedsfordel.

Motorbådsejere vil også blive imponeret af dens høje bærekomfort.

Furthermore, the protective cover of the SECUFIT is equipped with reflective strips for better visibility in low light conditions, offering yet another safety advantage.

Motor boaters will also be impressed by its high wearer comfort.

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

150N SECUFIT redningsvesten trækkes simpelthen over hovedet og er kort skåret, så den sidder direkte på brystet og dermed ikke hæmmer nogen kropsbevægelser. Dette gør den også til det rigtige valg for lystfiskere, da den giver masser af plads til kast og ikke er i vejen, når man leger med og lander en fisk. SECUFIT's yderbetræk har en ergonomisk forformet form, så det næsten ikke rører ved nakken. Overordnet set er den så godt polstret med softshell-materiale, at den kan bæres meget komfortabelt. Rygstroppen kan nemt justeres til den individuelle kropsstørrelse. Yderbetrækkets lynlås har en forudbestemt brudlinje. Når udløsningsmekanismen kommer i kontakt med vand, springer den ekstremt hurtigt op. Derudover er SECUFIT's beskyttelsesovertræk udstyret med reflekterende striber for bedre synlighed i svagt lys, hvilket giver endnu en sikkerhedsfordel. Motorbådsejere vil også blive imponeret af dens høje bærekomfort.

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket