Yamaha

Uni-Safe forhandler Yamaha påhængsmotorer og reservedele til gummibåde og RIBbåde. Yamaha er verdenskendt for kvalitet og robusthed.

Læs mere om leverandøren her

Yamaha 4 HK Benzin påhængsmotor

kr. 9.000,00

4 HK

Motor max HK

28 kg

Motor max kg

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Denne attraktive motor, der har et smart og stilfuld look, giver dig al den motoreffekt, du skal bruge for at tage ud på vandet med selvtillid. 4hp er også praktisk at opbevare – og den er så let og nem at håndtere, at det er en leg at transportere den fra land og ud til din sejlbåd.

 

Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den mere mobil, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er den også let at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed.

Så for familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er 4hp den smarte løsning.

Kim Petersen

Specialist i Yamaha

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Denne attraktive motor, der har et smart og stilfuld look, giver dig al den motoreffekt, du skal bruge for at tage ud på vandet med selvtillid. 4hp er også praktisk at opbevare – og den er så let og nem at håndtere, at det er en leg at transportere den fra land og ud til din sejlbåd. Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den mere mobil, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er den også let at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. Så for familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er 4hp den smarte løsning.

Generelt

Motor max HK 4 HK

Motor max kg 28 kg

Dimensioner, udpakket

Vægt 28 kg

Dimensioner, pakket