Tilbud

Zodiac

Førende global producent af RIB både og slæbejoller til erhvervs- og fritidssejlere. Læs mere om Zodiac RIB båd her

Læs mere om leverandøren her

Zodiac Cadet Aero C-270

Original price was: kr. 13.999,00.Current price is: kr. 8.985,00.

6 HK

Motor max HK

27 kg

Motor max kg

420 kg

Last

3

Personer Ombord

2,70 m

Længde

1,53 m

Bredde

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Fem størrelser: *C-200 – C-230 – C-270 – C-310 – C-350
Zodiac CADET AERO kan leveres i størrelser fra 2,0 til 3,5 meter og er vores letteste slæbejoller med dørk.

Dørken er oppustelig og giver båden styrke der sammen med den oppustelige køl sikrer en bedre retningstabilitet for motor og under slæb.

Zodiac CADET AERO er som de øvrige modeller svejset sammen for styrke og maksimal lufttæthed med lang levetid. Bådene er kompakte og enkle at stuve.
Meget kompakte pakkemål der gør det nemt at stuve Zodiac CADET AERO ombord. En C-270 AERO fylder beskedne 180 liter.

Yderst nem at pakke sammen og klargøre.
AERO modellen er monteret med oppustelig dørk der bliver liggende i båden når den pakkes sammen. Dørken bliver i korrekt oppustet tilstand hård som en konventionel træ eller alu dørk. Bådens kamre, dørk og køl pustes op med den effektive fodpumpe, og båden er sejlklar. Det bliver ikke mere enkelt.

Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro.

Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

*C-200 fås ikke med køl.

Kim Petersen

Specialist i Zodiac

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Fem størrelser: C-200 - C-230 - C-270 - C-310 - C-350 Zodiac CADET AERO kan leveres i størrelser fra 2,0 til 3,5 meter og er vores letteste slæbejoller med dørk. Dørken er oppustelig og giver båden styrke der sammen med den oppustelige køl sikrer en bedre retningstabilitet for motor og under slæb. Zodiac CADET AERO er som de øvrige modeller svejset sammen for styrke og maksimal lufttæthed med lang levetid. Bådene er kompakte og enkle at stuve. Meget kompakte pakkemål der gør det nemt at stuve Zodiac CADET AERO ombord. En C-270 AERO fylder beskedne 180 liter. Yderst nem at pakke sammen og klargøre. AERO modellen er monteret med oppustelig dørk der bliver liggende i båden når den pakkes sammen. Dørken bliver i korrekt oppustet tilstand hård som en konventionel træ eller alu dørk. Bådens kamre, dørk og køl pustes op med den effektive fodpumpe, og båden er sejlklar. Det bliver ikke mere enkelt. Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro. Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Generelt

Motor max HK 6 HK

Motor max kg 27 kg

Last 420 kg

Personer Ombord 3

Dimensioner, udpakket

Længde 2.7 m

Bredde 1.53 m

Vægt 31 kg

Dimensioner, pakket

Længde 1.09 cm

Bredde 0.52 cm

Højde 0.32 cm