Skip to main content

Klimavenlige både

El-både er helt sikkert på vej frem. Og det giver god mening, at Zodiac udbygger deres sortiment med to rigtig gode klimavenlige både“

De to nye modeller går under betegnelsen eOpen og er 100 procent elektriske.

Det er altid spændende, når Zodiac præsenterer nyt indhold til den kommende sæson. Og i år har den ikoniske bådproducent i den grad leveret varen ved at skabe to både til morgendagens sejlere.

De nye Zodiac-både blev præsenteret på Cannes Yachting Festival her i september og kaldes for eOpen.

Zodiacs eOpen-serie er 100 procent elektriske og derfor et godt udtryk for, hvordan fremtiden inden for sejlsport i høj grad kommer til at se ud og føles som.

Der er tale om en fire-sæders båd på 3.10 meter og en seks-sæders båd på 3. 40 meter, som begge bevæger sig fuldstændig lydløst hen over vandet.

Motoren bliver leveret af den tyske og fremadstormende virksomhed Torqeedo, som har specialiseret sig i effektive elmotorer.

Derfor er eOpen også de eneste både, som får en særlig 6kW Torqeedo motor, der er skabt udelukkende til Zodiacs modeller.

Med eOpen er der derfor tale om to mindre, men utroligt funktionelle både, der er ideelle som både påhængsbåd og til hyggelige ture på havet.  

eOpen er i langt højere grad mere klimavenlig end tilsvarende både og er blandt de første elektriske både, som rent faktisk er til en pris, som er til at betale.

Hos uni-safe er vi da derfor heller ikke i tvivl om, at de to både bliver et hit:

“El-både er helt sikkert på vej frem. Og det giver god mening, at Zodiac udbygger deres sortiment med to rigtig gode klimavenlige både. De bliver uden tvivl meget populære, og jeg forventer da også, at vi mindst får den ene af dem til salg hos Uni-Safe i 2022,” siger salgskonsulent i Uni-Safe Kim Petersen.

Bådene er ikke officielt kommet på markedet endnu, men det forventes, at de kan købes fra foråret 2022.  

Det vides endnu ikke, hvad de kommer til at koste.

Uni-Safe

Sikkerhed til søs og i luften

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15