Skip to main content

En RIB båd til ethvert behov

RIB bådene fra Zodiac og Bombard kan opfylde ethvert behov, når du skal købe en båd. 

Selvom at der er mange valgmuligheder, så har vi udvalgt fem RIB både, som du bør kende til, når du undersøger markedet for gode og praktiske både. Vi har samlet fem forskellige typer RIB både, der er højst sandsynligt også en båd til dig. 

Vi har udvalgt følgende både:

  • Zodiac Mini Open 4.20
  • Zodiac Pro 5.5
  • Zodiac Medline 5.00 
  • Zodiac Pro Open 5.50 m. 100 HK Yamaha
  • Bombard Sunrider 6.50 m. 150 HK Yamaha

Den kompakte – Zodiac Mini Open 4.2

Open Mini har plads til 6 personer og er perfekt til aktiviteter på vandet. Den indbyder til sjov og hygge på vandet for alle aldersgrupper. Dens nemme styreegenskaber og lette transport betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. 

Zodiac Mini Open 4.20 er 4,2 meter lang og har alt, hvad du behøver for at få en hyggelig dag på vandet sammen med familien eller vennerne. 

Se Zodiac Mini Open 4.2

Den robuste – Zodiac Pro 5.5

Dykning, fiskeri, undervandsjagt, arbejde eller bare ren hygge? Så er denne Zodiac Pro 5.5 det perfekte valg.

Den er værdsat af alle, da den er nem at håndtere og søsætte. Selve “platformen” i båden lægger op til en masse muligheder alt afhængigt af, hvad dine præferencer er. 

Se Zodiac Pro 5.5

Den luksuriøse – Zodiac Medline 500

Medline er suveræn til dagsture på vandet. Båden har plads til 9 personer, er 5 meter lang og 2,24 meter bred.

De nye Medline konstruktioner er små flydende oaser, der takket være indretningen kan forvandles til et stort soldæk eller et sted til ren afslapning for alle mand ombord. 

Medline er en del af den nye generation af Zodiac RIB og er ideelle til fritid og familiesejlads. 

Så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud på vandet og nyde bølgerne, duften og luften omkring dig.

Se Zodiac Medline 500

Den komplette – Zodiac PRO 5.5 m/100 HK Yamaha

Denne båd er perfekt til sejlklubber som følgebåd, familiehygge, fiskeri, vandski, dykning og meget mere. Med denne type båd er du garanteret nogle hyggelige timer på vandet uanset aktivitet. 

Zodiac PRO 5.5 har en længde på 5,4 meter og en bredde på 2,54 meter. Her er der plads til i alt 12 personer og kan holde op til 1.550 kg. 

Båden er en demo model fra 2020 og har monteret en 100 HK Yamaha-motor, der ikke svigter. Der er hermed tale om en komplet løsning til en god pris.

Hvad mere kan man ønske sig?

Se Zodiac PRO 5.5

Den fuldkomne – Bombard Sunrider 650 m/150 HK Yamaha

Denne Bombard Sunrider 650 er en nøgleklar udstillingsmodel, der klar til at blive søsat. Den er bl.a. perfekt til familiehygge, fiskeri, vandski, dykning og meget mere. 

Bombard Sunrider 650 har en længde på 6,35 meter og er 2,45 meter bred. Der er plads til 13 personer ombord og kan lastes op til 1.600 kg. 

Båden kommer med en yderst pålidelig 150 HK. Yamaha motor, prisen er god.  Du er med dette valg, garanteret nogle gode timer på vandet.

Se Bombard Sunrider 650
Uni-Safe

Sikkerhed til søs og i luften

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15