Secumar

SECUMAR redningsveste

Førende producent af sikkerhed til havs. Oppustelige redningsveste designet til fritidsoplevelser, beredskab og erhverv på vandet.

SECUMAR -  De bedste redningsveste på markedet

Når du bevæger dig ud på vandet, er der en ting, du aldrig må glemme. Redningsvesten. Det er både et krav fra eksempelvis Søfartsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, men også almen sund fornuft, hvis nu uheldet skulle være ude. Hos Uni-Safe har vi specialiseret os i at forhandle de bedste redningsveste, der er på markedet. Derfor forhandler vi SECUMAR-veste, der er den førende producent af sikkerhed til havs. SECUMAR er anerkendte for deres højkvalitets, oppustelige redningsveste, der kan bruges af både private og professionelle. Ud over kvaliteten er mange af SECUMAR’s produkter SOLAS godkendte.

Læs mere om leverandøren her

SECUMAR redningsvest børn 15-30 kg.

kr. 2.099,00

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

150N oppustelig redningsvest til små børn (15-30 kg), godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. Ny Winglet svømmeblære med dobbeltlags system for dobbelt sikkerhed. Håndtag på ryggen. Forreste D-ring. Triple sikker lukning: lynlås, bindebånd, klikspænde! Meget sikkerhed til små mennesker: Duo Protect opdriftskammeret er dækket af en robust beskyttelseshætte, fordi børn nogle gange er lidt hårdhændede.

Mindste oppustelige redningsvest – meget mere opdrift end en skumredningsvest! Nu kan det eventyrlige rejse begynde! Selv de mindste besætningsmedlemmer har optimal beskyttelse med SECUMAR’s muntre pirat. Et kort, behageligt snit, det bløde mikrofleece og den simple frontlynlås – MINI gør det hyggeligt for alle unge pirater mellem 15 og 30 kg. Det siger sig selv, at MINI bestemt ikke ligger bag de voksne versioner hvad angår sikkerhedsfunktioner!

Kim Petersen

Specialist i Secumar

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

150N oppustelig redningsvest til små børn (15-30 kg), godkendt i henhold til DIN EN ISO 12402-3. Ny Winglet svømmeblære med dobbeltlags system for dobbelt sikkerhed. Håndtag på ryggen. Forreste D-ring. Triple sikker lukning: lynlås, bindebånd, klikspænde! Meget sikkerhed til små mennesker: Duo Protect opdriftskammeret er dækket af en robust beskyttelseshætte, fordi børn nogle gange er lidt hårdhændede. Mindste oppustelige redningsvest - meget mere opdrift end en skumredningsvest! Nu kan det eventyrlige rejse begynde! Selv de mindste besætningsmedlemmer har optimal beskyttelse med SECUMAR's muntre pirat. Et kort, behageligt snit, det bløde mikrofleece og den simple frontlynlås – MINI gør det hyggeligt for alle unge pirater mellem 15 og 30 kg. Det siger sig selv, at MINI bestemt ikke ligger bag de voksne versioner hvad angår sikkerhedsfunktioner!

Generelt

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket