Yamaha

Uni-Safe forhandler Yamaha påhængsmotorer og reservedele til gummibåde og RIBbåde. Yamaha er verdenskendt for kvalitet og robusthed.

Læs mere om leverandøren her

Yamaha 15 HK Benzin påhængsmotor

kr. 24.400,00

15 HK

Motor max HK

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige 15hp.

Small-engine convenience, big-engine performance

Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum.

Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen.

Kim Petersen

Specialist i Yamaha

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige 15hp. Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen.

Generelt

Motor max HK 15 HK

Dimensioner, udpakket

Vægt 56 kg

Dimensioner, pakket