Skip to main content

NOMAD RIB ALU

Startpris: 30.999 kr. 

Opdag Nomad-serien, vores nye Zodiac RIB alu RIB både , udstyret med et aluminiumsskrog, der tilbyder en exceptionel sejloplevelse på denne type størrelse! Deres lette vægt gør dem lettere at håndtere og reducerer belastningen på din yachts davitter. 

Udstyret med et dobbeltgulv, tilbyder de øget komfort, og deres nye layout indeholder adskillige vandtætte opbevaringsrum, der garanterer sikkerheden af dit udstyr om bord i de mest udfordrende forhold. 

Et bænksæde + konsol KIT er også tilgængeligt som ekstraudstyr, for endnu større komfort og en behagelig tur. Du kan nu vælge mellem PVC eller UV-resistent neoprenrør (fra anerkendte leverandører som Mehler og Orca) og mellem flere farver. 

Denne nye Zodiac-serie omfatter 5 modeller – 2.7/3.1/3.3/3.6/3.9 meter – hver leveret med fuldt udstyr til meget konkurrencedygtige priser. Vores NOMAD RIB både er kompatible med KAHE’s POD 600 motor, en ny miljøvenlig elektrisk motor. Den erstatter en forbrændingsmotor på blot ét minut. 

Det er en 3-i-1 motor, der ikke kun kan drive en lille båd, men også fungerer som en undervandsscooter, eller drive kanoer eller stand-up paddles.

Leder du efter din nye Zodiac RIB båd? Opdag vores NOMAD-serie, den stive oppustelige RIB båd med aluminiumsskrog! 

Dens lette vægt gør den let at håndtere og ideel til opbevaring på en katamaran, sejlbåd eller yacht. Udstyret med et dobbeltgulv, tilbyder den uovertruffen komfort, og dens nye layout indeholder adskillige vandtætte opbevaringsrum, der garanterer sikkerheden af dit udstyr og personlige ejendele under de hårdeste forhold.

NOMAD-RIB både er tilgængelige til bestilling i dag!

Uni-Safe

Sikkerhed til søs og i luften

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15