Tilbud

Zodiac

Førende global producent af RIBbåde og slæbejoller til erhvervs- og fritidssejlere.

Læs mere om leverandøren her

Zodiac Cadet Roll Up C-200 RU

DKK 6.599 DKK 5.779

Ikke på lager

3 HK

Motor max HK

18 kg

Motor max kg

180 kg

Last

Finansieringsmuligheder gennem Santander

Se mulighederne

Tre størrelser: C200 – C230 – C270

Zodiac CADET’er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere.

Roll Up modellen er vores mest kompakte modelserie og er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en slæbejolle som ofte skal pakkes sammen og stuves ombord. Kræver kun oppustning, så er båden klar.

Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed.

Kompakt og let at stuve ombord. Dens progressive design giver forbedret stabilitet.

Yderst nem at pakke sammen og klargøre. Roll Up modellen er monteret med rulledørk der bliver liggende i båden når den pakkes sammen. Det eneste der skal gøres er at puste bådens to luftkamre op med den effektive fodpumpe.

Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro.

Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Kim Petersen

Specialist i Zodiac

+45 32 86 05 34 kp@unisafe.dk

Tre størrelser: C200 - C230 - C270 Zodiac CADET'er har en lang levetid og garanterer et højt sikkerhedsniveau for deres ejere. Roll Up modellen er vores mest kompakte modelserie og er særlig velegnet for de sejlere der ønsker en slæbejolle som ofte skal pakkes sammen og stuves ombord. Kræver kun oppustning, så er båden klar. Samlinger er svejsede der giver stor styrke og sikrer optimal lufttæthed. Kompakt og let at stuve ombord. Dens progressive design giver forbedret stabilitet. Yderst nem at pakke sammen og klargøre. Roll Up modellen er monteret med rulledørk der bliver liggende i båden når den pakkes sammen. Det eneste der skal gøres er at puste bådens to luftkamre op med den effektive fodpumpe. Båden er monteret med kraftig fenderliste, to kraftige slæbeøjer, to håndtag på oversiden af pontonen i stævnen samt et bærehåndtag i stævnen. Midtskibs er en aftagelig trætofte der let af- eller påmonteres med klik-beslag. Agter er der en bailer der praktisk lænser båden når du f.eks. slæber din Zodiac Cadet efter dit fartøj. Ergonomisk rigtigt anbragt finder du på hver side af båden de delbare årer. Du kan ikke miste årerne ser er fæstnet i de specielle Zodiac åregafler, der holder åren fast, men også tillader fuld bevægelighed når du skal ro. Udover fodpumpen medfølger 2 delbare årer, lappegrejer samt praktisk opbevaringstaske.

Generelt

Motor max HK 3 HK

Motor max kg 18 kg

Last 180 kg

Dimensioner, udpakket

Dimensioner, pakket