Skip to main content

Stor satsning fra Zodiac:
“Sejl ind i den nye sæson med stil”

Zodiac har valgt det helt lækre udstyr til deres nye Gulfstream Limited Edition- udgave af den klassiske Open-serie.  

Der er som altid fuld fart på Zodiac.

I starten af september lancerede den ikoniske franske bådfabrikant markedets bedste og mest klimavenlige el-både, og nu kommer de med endnu en god nyhed til alle dem, der sætter pris på gummibåde i verdensklasse.

Zodiac har skabt to helt specielle og eksklusive både i deres klassiske Open-formater, som vi hos Uni-Safe selvfølgelig også har fået fingrene i. Det er speciallavede modeller af de normale Open 5.5 og Open 6.5-formater, som kommer i et begrænset antal. Faktisk kalder Zodiac dem selv for Gulfstream Limited Edition-både. Zodiac Gulfstream udgaverne fås i en helt sort eller lys grå udgave i et fuldstændig stilrent design.

Se modellen live i vores konfigurator

OBS: Gulfstream findes sammen med de andre Open modeller i konfiguratoren

Datablad Zodiac Gulfstream 5.5Datablad Zodiac Gulfstream 6.5

Med den nye specialudrustede Zodiac Open, får man en meget lækker oplevelse på vandet. Jeg har faktisk svært ved at se, at andre både i den kategori kan tilbyde den samme komfort og udstyrspakke og så er designet helt fantastisk lækkert

De unikke både kommer med en masse lækkert udstyr, der er et meget strømlinet udtryk i valget af farver, som går igen på pontonen og skroget. I Zodiac Gulfstream pakken indgår mange lækre udstyrsdetaljer såsom stor Garmin 9″ GPS-plotter, en vandtæt Fusion stereo-radio med Bluetooth og to kraftige vandtætte højtalere. Hertil vandski mast og badeplatform agter i begge sider med én foldbar badestige i rustfri stål.

Desuden er der en speciallavet rygstøtte, og så er der selvfølgelig farvematchende hynder i flotte farver, der matcher det syntetiske teakdeck, som giver bådene et helt unikt udtryk.

De to unikke Zodiac Gulfstream Limited Edition versioner af Open 5.5 og Open 6.5 kommer til Uni-Safe, hvor de kan ses i show roomet snarest. Bådene kommer i begrænset antal.

Kontakt gerne Kim Petersen for en nærmere dialog for at kunne blive sejlende til næste sæson i en af de nye udstyrsbåde.

Uni-Safe

Sikkerhed til søs og i luften

Kurv
Spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 32 58 16 15